Често задавани въпроси (FAQ)

?
1.Какво представлява Body Gold Scrub?

Body Gold Scrub е натурален скраб за тяло. Целта на продукта е по най– нежен и лесен начин да почисти, подхрани и възстанови кожата.

?
2. За какво е предназначен Body Gold Scrub?

Процедурата със скраб Body Gold подобрява кръвообращението, подхранва и омекотява кожата, като премахва мъртвите клетки от повърхността й. Една от главните цели на Body Gold Scrub е борбата с целулита, стриите и акнето.

?
3. Как се използва Body Gold Scrub?

Нанесете от продукта Body Gold Scrub върху мокра кожа на избрана от вас зона. Масажирайте с леки кръгови движения в продължение на 2-3 мин., изплакнете с хладка вода. След това може да нанесете овлажняващ крем за да запазите кожата си хидратирана.   

?
4. Кога се забелязват резултатите от Body Gold Scrub?

Още след първата процедура кожата става по-мека и хидратирана. При редовна употреба на Body Gold Scrub по-големи резултати се забелязват след около месец.

?
5. За кои зони от тялото е предназначен Body Gold Scrub?

Body Gold Scrub е предназначен както за цяло тяло, така и за лице. Натуралните съставки са подходящи за всяка част от тялото, но бъдете по-нежни с чувствителната кожа на лицето при употреба!

?
6. Колко често може да използваме Body Gold Scrub?

Препоръчително е Body Gold Scrub да бъде използван 2-3 пъти седмично.

?
7. Една опаковка Body Gold Scrub е достатъчна за …

… около месец, зависи от това колко често използвате вашия  Body Gold Scrub.  

?
8. Как се съхранява Body Gold Scrub?

Опаковката на Body Gold Scrub е защитена от вода, но не забравяйте да я затваряте след всяка употреба! Съхранявайте на сухо място и избягвайте проникване на вода в пакета.

?
9. За какъв период от време ще получа поръчката си?

Ние се стремим да доставим продукта ни възможно най-бързо. Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа.  Поръчките, направени в събота и неделя, се обработват в понеделник.

?
10. Как се извършва доставката на Body Gold Scrub?

Доставката се извършва чрез фирма ЕКОНТ, с избран от Вас адрес ( до офис на фирмата или личен адрес). Плащането се извършва с наложен платеж.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас