2 x Body Gold coffee & sea salt

Кафето е неизбежна част от ежедневието на огромна част от населението на Земята. Прекрасно е, когато сутрините започват с чаша ароматно кафе ... но ние намеририхме и другото приложение на кафето, освен да се чувстваме добре вътрешно, важно е така да се чувстваме и отвън, ето за това създадохме Body Gold. 

 Body Gold е натурален скраб за тяло. Съдържа:  кафе, морска сол, масло от пшеничен зародиш, масло от бадем, масло от сусам и масло от портокал. Подбрани съставки за най–добрият, нежен и лесен начин за почистване, подхранване и възстановяване на кожата. Процедурата със скраб Body Gold подобрява кръвообращението, подхранва и омекотява кожата, като премахва мъртвите клетки от повърхността й. Количество: 2 х 250гр.

Указания за употреба: Нанесете от продукта Body Gold върху мокра кожа на избрана от вас зона. Масажирайте с леки кръгови движения в продължение на 2-3 мин. И изплакнете с хладка вода. След това може да нанесете овлажняващ крем за да запазите кожата си хидратирана. 

Body Gold съдържа само натурални продукти. Ако се появи дразнене, прекратете използването и потърсете лекарска помощ. При контакт с очите изплакнете с вода. Продуктът е предназначен за външна употреба. 

49,99 лв. 37,49 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 37,49 лв.
Моля, изберете: